tiistai 8. marraskuuta 2016

Salaliittoteoria ja luontojärkytys

Suomi(kin) myy aseita Lähi-Itään. Amerikkalaiset pommittavat muslimimaissa. Venäläiset pommittavat Syyriassa. Länsi loi Al-Qaidan ja talebanit. Mitä järkeä tässä on?

On ehkä paljonkin, mikäli uusi salaliittoteoriani pitää paikkansa. Sen mukaan näet Venäjä, Eurooppa ja USA ovat salaliitossa keskenään. Ne ovat huomanneet, että väestönkasvu muslimimaissa on hallitsematonta, ja vaarantaa ympäröivät maat. Ne ovat myös huomanneet, että muslimit pitävät innokkaasti toistensa tappamisesta. Niinpä nämä salaliittolaiset syytävät aseita muslimialueille, jotta nämä tappaisivat toinen toisensa. Ja koska nämä muslimit eivät oikein osaa tapella tehokkaasti, salaliittolaiset auttavat siinä vähän. Sanokaa keksittekö parempaa selitystä tälle järjettömältä tuntuvalle tilanteelle?

*

 Nämä kaksi otsikkoa poimin tämän päivän Ilta-Sanomista. Ensimmäisessä videossa joukko käärmeitä yrittää saalistaa erämaassa iguaaniliskoa, joka onnistuu kuitenkin pakenemaan omiensa joukkoon. Toisella videolla pingviinit tappelevat kovasti keskenään.

Onhan tämä järkyttävää. Luonto on tosi järkyttävä ilmiö. Eläimet tekevät siellä pahaa toisilleen, tappavat ja syövät toisiaan. Eivät kunnon kansalaiset, lapsiaan kaikelta pahalta varjelevat hyvät ihmiset voi tällaista katsella parhaaseen lähetysaikaan. Kiellettävähän tällaiset raa'at videot on! Näytettäköön ennemmin puhdasta betoniviidakkoa, jossa pahikset ja hyvikset tappavat toisiaan. Se on sentään luonnollista ja esikuvallista.

Toimittajista en sano mitään. Puhuminen heidän kyynisyydestään olisi pelkkää triviaalia toiston toistoa. Ja menettäähän sellainen toimittaja pian työnsä, joka ei päivässä kykene laatimaan ainakin muutamia järkyttäviä, hyytäviä, jäätäviä ja tyrmääviä pelotusotsikoita.

4 kommenttia:

 1. Hyvä KR

  Tuo muotokuvasi muistuttaa kovasti erästä sarjakuva-ankkaa, joka tunnetusti on esiintynyt paheksuntaa herättäen housuitta jopa pienten lasten silmäin edessä.

  Eläinten pahennusta herättävään sosiopaattiseen käyttäytymiseen on siis alati valppaassa maassamme jo aiemminkin herätty :-)

  No, onneksi tuo muotokuvasi on ns. rintakuva, josta nimensä mukaisesti myös rinnat on jätetty pois.
  Muutenhan se herättäisi pahennusta !!

  Salaliittoteoriasi heikkous on, ettei yltiöpäisestä tappamisesta huolimatta tappoväki tunnu vähenevän ! Ei Saharan pohjois- eikä eteläpuolellakaan. Kansainvaellusta riittää ...

  VastaaPoista
 2. Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan ongelmille ei järjellistä selitystä ole keksitty 1400 vuoteen, ja ongelmia riitti ennen sitäkin yllin kyllin.

  Olisi se vähän huono salaliitto, kun Eurooppa siitä kärsii kansainvaelluksen muodossa. Juuri luin, että Ruotsissa on laskettu, että ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan jo 2025. Riitojen tuominen Eurooppaan ei ratkaise mitään.

  Muistutan myös, ettei kasvejakaan saa syödä, uusimpien tutkimusten mukaan ne tuntevat kipua eivätkä halua tulla syödyiksi.

  VastaaPoista
 3. KR
  'järkyttäviä, hyytäviä, jäätäviä ja tyrmääviä'

  Huikee ois kans hyvä sana tohon perään, mut ku se HUIKEETA kuuluu urheilijoill' ja urheilutoimittajill'.

  VastaaPoista
 4. "Kyynisillä" toimittajilla ei ole nykyisin vaikeuksia tehdä päivässä muutamaa järkyttävää, paikkansa pitävää otsikkoa tosielämästä. Siitä huolimatta monet heistä menettävät työnsä.

  VastaaPoista