torstai 6. elokuuta 2020

Sanamagiikka on pätevää tänäänkin, toisella nimelläEnnen tyhminä aikoina vältettiin karhun varsinaisen nimen mainitsemista, sillä sen uskottiin materialisoituvan tai muuttuvan uhkaavaksi nimensä kuullessaan. Siksi hänestä kerrottiin hyvittelynimin 'karhu' tai 'mesikämmen' tai hyvinkin sadoin muin kiertoilmaisuin.

Samaan ajattelutapaan kuuluu, ettei juutalaisten Jumalan tosinimeä sovi ilmaista, vaan se on kierrettävä miten milloinkin. Eikä ole ihme että sielunvihollisenkin nimi oli vältettävä, jottei se äkkiä ilmestyisi paikalle pahojaan tekemään.

 Onneksi valistunut aikamme on nauraen jättänyt taakseen moisen taikauskon, ja ryhtynyt VOIMAUTTAMAAN itseään aivan uudella tavalla. Se on hyljännyt vanhan kielenkäytön kielteiset ja suorastaan luuserimaiset ilmaisut, ja luonut kokonaan uudet STIIKNAFUULIAT eli voimasanat.

Luin juuri, että Ruotsin koronasairastumiset vähenivät kesällä nopeasti, mutta että sitten tuo väheneminen on muuttunut MALTILLISEMMAKSI. Onhan aivan erinomaista, etteivät ruotsalaiset nyt ihan hullun lailla rupea tervehtymään, vaan että tilanne on muuttunut hallitummaksi nyt kun on malttia mukana. Kyllähän se niin on, että sellaiset sanat kuin 'vähän', 'lievä' ja muut heikkoutta ilmaisevat käsitteet ovat LUUSERIKIELTÄ, jota dynaamisessa yhteiskunnassamme on vältettävä.

Siispä hyvä hallituksemmekin luultavasti suhtautuu velkoihinsa hallitusti, ja maksaa niitä takaisin MALTILLISESTI. Ja kun ihmisiltä on otettava rahaa ja muuta hyvää pois, puhutaan MALTILLISISTA EDUISTA, ei luuserikielisesti "tulojen vähentämisestä".

Kun kielemme näin on puhdistumassa kaikesta heikkoutta kuvaavasta, kielteisestä ja loukkaavasta, olemassaolomme muuttuu HAASTEELLISEMMAKSI.  Sehän tarkoittaa aina voittamista, päinvastoin kuin 'hankala', 'vaikea' tai 'mahdoton'. Niinpä esimerkiksi ympyrän neliöiminen tuntui jo antiikin aikana mahdottomalta, ja todistettiin 1880-luvulla lopulta matemaattisestikin sellaiseksi. Mutta ehei, nyt se on vain HAASTEELLISTA! 

Erinomainen ennakkotapaus sattui Indianan osavaltiossa jo 1897, jolloin edustajainhuone hyväksyi lakiesityksen ympyrän neliöimisestä, mutta senaatti sitten kuuli sattumalla paikalla ollutta matematiikan professoria, joka fakki-idioottina ilmoitti ettei piin ja neliöjuurten likiarvoja voi poliittisilla päätöksillä muuttaa. Niin lain voimaan tuloa sitten lykättiin. Mutta kyllähän mitä tahansa arvoja voidaan poliittisilla päätöksillä muuttaa, onhan sitä jo vaikka kuinka monesti tehty! Niinpä Indianan lakiesitys odottaa vain uutta käsittelyä, joka eräistä havainnoista päätellen saattaa tapahtua piankin.

Mikä VOIMAANTUMISEN tunne minut valtaakaan, varmaan samanlainen kuin eräällä tamperelaisella nuorella julkisuuteen pyrkijällä, joka lehden etusivulla ilmoitti että elämässä tärkeintä ovat MAHTAVAT FIILIKSET. Siinä kun nuorille ulkonäköään tuskaileville toistellaan että "ihan jokainen on kaunis", ja muulle väestölle että "juuri SINUN mielipiteesi on tärkeä, koska kaikki mielipiteet ovat oikeita (paitsi väärät mielipiteet)", minä ihailen sitä että magiikka ja lapselliset loitsut ovat mennyttä aikaa, kun nyt on oivallettu sanojen VOIMAANNUTTAVA mahtiominaisuus. STIIKNAFUULIA on noussut yhteiskuntaa hallitsevaksi voimaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti