perjantai 30. huhtikuuta 2010

Minne katosivat blogieni musiikkinäytteet?

Moneen blogiini olen täällä liittänyt nuotteja ja niiden seuraksi mp3-linkin. Nyt jokainen äänilinkki on kadonnut jäljettömiin.

Sattuisiko joku lukijoistani tietämään syyn? Onko Googlella jokin tekijänoikeusklausuuli, johon vedoten se estää musiikin levityksen?

4 kommenttia:

 1. Täh, ovatko ne kadonneet? Minäkin olen joskus laittanut kännykkäkameran soittopöydälle ja kehdannut julkaista soittoani.

  Valitettavasti en osaa auttaa, mutta hyvää vappua kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Google on tuntemattomista syistä muuttanut Flash-pohjaisen mediasoittimensa (joka siis toimii streamaamalla muualla sijaitsevaa mp3-tiedostoa) osoitetta. Esimerkiksi viulusonaatteihin näyttäisi toimivan linkkien muuttaminen muotoon http://www.google.com/reader/ui/3523697345-audio-player.swf?audioUrl=http://www.sci.fi/~s151036j/Viulusonaatti%20osa%202.mp3

  VastaaPoista
 3. Tervehdys, mukava lukea historiaasi ja - ajatuksiasi peilaten niitä lähimenneisyyteen, yhteiskunnan muuttumiseen. - Häviäminen, siihen en usko, minullekin on käynyt samoin kunnes tajusin, että siirtäminen blogiin ei ole tapahtunut oikein. Tarkista prosessi niin uskon että toimii. terv. matt

  VastaaPoista
 4. Syy löytyti ja vika on korjattu. Google oli url:issaan vaihtanut muutamia numeroita.

  VastaaPoista