sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Synnin palkka on kuolema

Blogosfäärissä riemastellaan tällä hetkellä muutamilla sitaateilla. Ensimmäinen on Greenpeacen sivuilta:

The politicians have failed. Now it's up to us. We must break the law to make the laws we need: laws that are supposed to protect society, and protect our future. Until our laws do that, screw being climate lobbyists. Screw being climate activists. It's not working. We need an army of climate outlaws.

We know who you are. We know where you live. We know where you work.
And we be many, but you be few.


Ja toinen, täydentävä sitaatti on blogisti Tiedemieheltä, joka ensin hekumoi ajatuksella palkkamurhaajista, ja julistaa sitten:

Ilmastoskeptikot ovat rikollisia, joiden rikos tappaa todennäköisesti vielä hurjan määrän ihmisiä.
Ilmastoskeptikot ovat syyllisiä ilmastonmuutokseen.


Minusta tuli "ilmastofasisti" sekunnin murto-osassa, kun kehtasin ihmetellä eräiden ilmastotutkijoiden tekemiä väärennöksiä. Hyvä tietää, että olen nyt myös "rikollinen". Ja synnin palkka on, kuten tunnettua, kuolema.

4 kommenttia:

 1. Ole huoletta Kari.

  Me kaikki ajattelevat olennot olemme samassa veneessä. Jos joku erehtyy sanomaan, että keisarilla ei ole vaatteita, se tulkitaan helposti niin, että ko lausuman sanoja on vaarallinen.

  Joka kerta kun minä epäilen itseäni ja mietin, onko maailma hullu, vai minä, minä menen erkkolaisen nettisivulle, luen ensin jonkun sattumanvaraisen lasikartanosta singahtaneen uutisen ja sitten uutisen lopussa olevat " suuren yleisön" keskustelumielipiteet.

  Yleensä oloni helpottuu. Suhteellisella asteikolla ainakin huomaan olevani kuivilla.

  Tietysti, jos Orwellin maailma saapuu ja tavoitesuhteellisella asteikolla arvioidaan, meillä ei ole mitään toivoa.

  VastaaPoista
 2. Näin olen huomannut tekeväni itsekin. Täytyy muuten merkitä tuonne linkki sinne mistä nuo sitaatit ensi kertaa löysin.

  Se vain surettaa, että tunnelma on kuin Tampereen sillalla vuonna -18. Pistooli painautuu selkään, ja tuntematon ääni kysyy: "Punainen vai valkoinen?" "Riippuu siitä kuka kysyy..."

  Leimaukseen riittää pelkkä ilmaus: "En tiedä". Tämä on niin cromwelliläistä tämä kiihkomoralismi, että ei oikein tiedä mitä oikein on tapahtumassa. Mutta pelkään pahoin että ilman väkivaltaa ja kauheuksia tästä ei selvitä, varsinkaan jos nämä hurjat jäävät vähemmistöön vaaleissa.

  VastaaPoista
 3. On vaarallista olla oikeassa hallituksenen ollessa väärässä - Voltaire

  Ympäristöfasisteilla on elämää suurempi missio. Heille ihmisyksilön sanvapaus ja elämä ovat uhrattavissa, mikäli se palvelee suurempaa päämäärää.

  Satuin äskettäin löytämään tämän blogisi. MIelenkiintoista luettavaa.

  VastaaPoista
 4. Hrrr.. Ainaki kööpenhaminan ilmastokokous oli tehokas, kun talvi oli niin pirskatin kylmä ja nytkin tällähetkellä tuntuu että pallit jäätyy ulkona ilma välivillahousuja...

  VastaaPoista