maanantai 20. elokuuta 2012

Missä kokous pidetään?Erään valtakunnallisen projektin työryhmään kuului tamperelainen, jyväskyläläinen, seinäjokelainen, kuopiolainen, vaasalainen, forssalainen, lahtelainen ja helsinkiläinen jäsen. Missä kokoukset pidettiin?


Kaikki tietävät vastauksen. Luonnollisesti Helsingissä. Perustelu oli vastaansanomaton. Eihän sitä nyt yhden kokouksen vuoksi voi matkustella kauas maaseudulle, menee työpäiviä hukkaan.


Entä kuka jäsenistä oli puheenjohtaja? Kaikki tietävät tämänkin vastauksen. Helsinkiläinen tietysti. Olihan kysymys valtakunnallisesta työryhmästä, eikä mistään paikallisesta tempauksesta!


Kuva yllä on valitettavasti landelta, nimittäin Jyväskylän yliopiston sivustoilta. Siinä varmaan paikallinen väki keskustelee innolla jostain tuppukylän iltamien kysymyksistä.

2 kommenttia:

 1. Elkeä tuomita noivvaan... Justiinsa lauantakina olin neuvonpidossa Somerniemellä. Seitsemästä osallistujasta 5 oli Hgistä, vaan kiltistipä tulivat sinne klo 10:ksi - niin kuin minäkin Hämheestä...

  Ent. mannerheimintieläinen

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään Helsingistä, se on mukava kaupunki.
  Valitettavasti vain vähän syrjässä.
  Ei ole kauaa, kun ohitin sen parhaassa mahdollisessa seurassa Kehä III pitkin. Mennessä Stadi jäi oikealle, tullessa vasemmalle. Ei kehdattu edes tullessa poiketa, oli kiire siihen todelliseen, alkuperäiseen pääkaupunkiin :)

  Helsingin parhaat paikat ovat Töölönlahden rannalla ja sitten siellä keskustassa on toinen mukava talo. Senkin pääsuunnittelija asuu tuossa 600 metrin päässä.

  VastaaPoista