keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kalevala-koodi on murrettu! Lönnrotin ennustukset ovat toteutumassa!

Uusi Suomi kertoo tänään sensaatiomaisen uutisen: Platonin salainen koodi on murrettu. Pian tiedämme, mitä mystistä filosofiaa tämä suuri muinainen tietäjä todellisuudessa julisti. Uutisen mukaan

"Kennedy on selvittänyt, että antiikin filosofi Platonin tekstit sisältävät salaisia viestejä, jotka paljastavat Platonin todellisen filosofian. Aihe on askarruttanut tutkijoita jo pitkään. ... Platonin koodin keskiössä on Kennedyn mukaan kreikkalainen 12 nuotin musiikkiasteikko, joka oli suosittu matematiikasta kuuluisan filosofin Pythagoraan kannattajien joukossa. Kennedyn mukaan tietyt sanat ja sanonnat esiintyvät Platonin tekstissä tietyin väliajoin ja täsmäävät musiikkiasteikon kanssa. ... Vaikuttaisi siltä, että Platon oli Pythagoraan kannattaja eikä siis uskonut jumaliin, mutta piilotti näkemyksensä koodeihin. Kennedy uskoo, että Platon piilotti ajatuksensa suojellakseen henkeään."

Kalevalan mysteerit ovat vielä olleet selvittämättä. Minulla on ilo ilmoittaa, että olen tänään murtanut Kalevala-koodin! Kauan on jo tiedetty, että se sisältää sekä ajankohtaisia tiedotuksia että ennustuksia Suomen tulevaisuudesta. Koska Lönnrot oli oppinut mies, hän käytti klassisista klassisinta salaista järjestelmää, nimittäin kultaista leikkausta. Hän on taatusti tuntenut nk. Fibonaccin lukusarjan, jonka peräkkäisten lukujen suhde lähenee loputtomiin kultaista leikkausta. Meidän tarvitsee vain ottaa 1. sana kahdesta ensimmäisestä runosta, 2. sana kolmannesta, 3. sana neljännestä, 5. sana viidennestä jne.

Heti saamme selkeitä lauseita tällä tavoin valituista sanoista: 1 Mieleni 1 nousi 2 vanha 3 neito 5 viety 8 kylähän 13 päiveä 21 kutovi 34 ukko 55 vaka 89 kuuluhun, jne. Minun tarvitsee enää kerätä kokoon kaikki sanat, ja tulkita niiden muodostama viesti. Alku on ainakin hyvin helppo:

Mieleni nousi. Vanha neito viety kylähän. Päiveä kutovi ukko. Mikä on "vanha neito", joka on viety kylähän? Suomi-neidosta ei liene kysymys, koska käsite on Kalevalaa nuorempi. Todellisuudessa kyse on Sammosta, tuosta ihme-esineestä jota maamme tarvitsee menestyäkseen. "Kylä" on tietysti Pietari! Entä mitä "päiveä" ukko kutoi? Syistä, jotka ovat tässä selitettäviksi liian monimutkaiset, voimme ottaa mukaan luvun 13: ukko kutoi siis 13 päivää! Mutta koska päivä ja vuosi ovat vanhoissa teksteissä saman arvoiset, katsokaamme mitä tapahtui 13. vuonna Kalevalan valmistumisen 1849 jälkeen.

1861 kokoontui Tammikuun valiokunta Sebastian Gripenbergin johdolla. 1862 tapahtuu myönteisiä enteitä: mystinen tulihevonen vei useita vaunuja Helsingistä Hämeenlinnaan. Ja 1863, 14. vuonna Kalevalan jälkeen kokoontuivat valtiopäivät. Lönnrot ennusti siis alkavan itsenäisyyskehityksen hyvin tarkoin. Sampo ei ollut mikään muu kuin Suomen kieli, koululaitos ja itsenäisyys. Voimme identifioida vieläpä sen ukon, joka kehräsi: hän ei ole kukaan muu kuin senaattori Sebastian Gripenberg vanhempi (1795-1869), Tammikuun valiokunnan puheenjohtaja ja kansakoululaitoksen varsinainen isä.

Lönnrotin ennustusten tarkkuus hämmästyttää muissakin asioissa. Kalevalassa on 50 runoa. Kultaisen leikkauksen kohdalla on runo 31, jossa kerrotaan Kalervon ja Untamon, eli punaisten ja valkoisten sisällissodasta. Nyt käy myös selväksi 50. runon arvoitus: kristillinen aika, joka ajoi Väinämöisen tiehensä, on EU, ja se päättyy Väinämöisen paluuseen. Tämä tapahtuu vuonna 2012 tai 2013, viiden 19-vuotiskauden kuluttua Suomen itsenäistymisestä. Kalevalan runosta 31 on 19 runon matka viimeiseen runoon. EU:hun liittymisestä tulee 19 vuotta 2013! Nyt tiedämme myös, kuka on Väinämöisen henkilöitymä tänään: hänhän on Timo Soini, josta tulee Suomen uusi johtaja vuoden 2011 veret seisauttavan vaalivoiton jälkeen.

Näin on Kalevalan koodi pääosin murrettu. Patsaani voi sijoittaa jonnekin Eduskuntatalon ja Kansallismuseon tienoille, siellä on tilaa vielä monelle, vaikkapa Soinille ja minulle.

2 kommenttia:

 1. Ihan tiedoksi vaan... ylpeys käy lankeemuksen edellä.

  Pääministerimme on 2011 25.6 jonka juuri nyt klo 23.46-59 kirjoitin/tan tähän on muuten Tällä hetkellä Jyrki Katainen -Kokoomus puolueesta. Ja kuten jo tiedät hyvinkin jo, niin Jämerä ja suoraselkäinen Timo soini jäi rannalle oppositioon neljäksi vuodeksi huutosakkiin ilman valtaa tehdä mitään päätöksiä. Ellei sitten 29.12 -11 mennessä jotain ihan käsittämättömän outoa tapahdu suomen poliittisessa ilmapiirissä. Ja Timo Soini se sun väiskis jos pääsee tuolloin valtaan... Muussa tapauksessa patsaasi kielii suuresta ylpeydestä(itse ihailustasi!) joka on paskan arvoista kun pitää itseänsä niin ihmeellisen viisaana mutta kumminkin vetää mutulla tulevaisuutta nettiin selittämään kalevalaa omaa egoa pötkittääkseen..

  Suomi on valitettavasti liimattu tiiviisti Eu paskaankiinni, joten mieti syvemmin miten siitä päästäisiin eroon siististi, kuin siitä mitä väiskistä kerrottiin vuonna nolla ja jotain. Tulevaisuus kun on huomattavasti tärkeämpää kuin kalevalan kikkailu runot jotka ei pidä nyt paikkaansa sinun selityksiäsi lukiessasi.

  Kiitos nam ja hyvästi.

  VastaaPoista
 2. Poikkeuksellisesti julkaisin tämän, esimerkkinä siitä mitä bloggeri saa ottaa vastaan.

  VastaaPoista