keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Median härskiydellä ei ole rajoja

City-lehti on pyytänyt nuorempia vaaliehdokkaita alastonkuviin, ja uhkaillut että kieltäytyneitä tullaan kohtelemaan "sulkeutuneina". Mm. Ilta-Sanomat kertoo asiasta tänään.

Median kyynisyydellä ja härskiydellä ei ole rajoja. Jos jotkut ehdokkaat suostuvat tällaisiin vaatimuksiin, sitä voisi lehden osalta jo pitää hädänalaisen tilan hyväksi käyttönä. Toisaalta City-lehden yritys saattaa kääntyä sitä itseään ja niitä ehdotuksiin suostuneita vastaankin. Toivottavasti joidenkin silmät aukenevat tässäkin asiassa. Toimittajat eivät ole niin kaikkivaltiaita kuin suuruudenhulluudessaan uskovat, eikä jokaisesta tyrkystä ole Arkadianmäelle.

3 kommenttia:

 1. City-lehden juttujen henkistä tasoa on erittäin vaikeaa, ellei mahdotonta, alittaa.
  Iltapäivälehdet pääsevät joskus lähelle.

  VastaaPoista
 2. ....ja toisaalta jos katselee kaupanmyyjättäriä, nuorisoa yleensäkin kaduilla, niin voiko oikeasti syytellä toimittajia!? Heillä on mielikuvitusta tarttua siihen paljaaseen pintaan, mitä mekin näemme jatkuvasti ja joka paikassa. Ei näy pakkasetkaan vaikuttavan pukeutumiseen.

  Mutta on toki härskiä pyydellä asiallisesti pukeutuvia ihmisiä ala-arvoisiin ja kyseenalaisiin otoksiin ja varsinkin sillä tienatakseen. Luulen, että kahdellakaan 'taikasauvalla' ei voitaisi muuttaa tätä maailmaa.

  'Sivummalta seuraaja'

  VastaaPoista
 3. Niinpä, hyvä KR,
  saatan kuvitella c-lehden tomituksessa palaveroidun ja heitetyn läppää, kunnes joku säihkyaivoista on kekannut tämän nerouden. Tietysti on pitänyt visusti rajata otos käsittämään vain keltanokat premissillä, että nämä tekevät mitä vain promotoidakseen itseään vaalien edellä, vieläpä esiintyvät alasti todistaakseen paremmuutensa arkadianmäkiehdokkaina, eikä tunnu missään. [Tulee mieleen Nuoruustangosta värssy: "Ei ole muuta antaa, kuin tämä nuoruutein"] Tuossa linkissäsi yksi kohderyhmässä oleva (vuoden 2009 pakolaisnainen) totesi, että 'onhan tämä iso vaalimainos.'

  VastaaPoista