tiistai 10. toukokuuta 2011

Kauheita skandaaleja


Englannin hovissa (ja lounasruokalani miesten pöydässä) käytiin tämän tapainen kiihkeä keskustelu:

"Katsokaas hei tätä..."
"Ei sunkaan siinä vain näy..."
"Ei kai sentään..."
"On se! On se!"
"Joo, on se ihan selvästi..."
"TISSI!"


Kuvassa on legendaarinen ja karismaattinen PIPPA, joka herätti maailman miespiireissä paljon enemmän mielenkiintoa kuin naimisiin mennyt sisarensa Kate. Kuva on otettu viisi vuotta sitten, jolloin PIPPA oli vielä tietämätön tulevaisuudestaan, ja käyttäytyi huvijahdilla ja rannassa kuin kuka tahansa nuori nainen tässä maailmassa.

Mutta Englannin hovilla on sama ajatuskanta kuin muinoisella Espanjan hovimarsalkalla, joka järkyttyi majatalon isännän lauseesta: "Mikä kunnia minulle, että itse Espanjan kuningatar suvaitsee astua jalkansa minun kynnykseni yli!"...

Hovimarsalkka kauhistui ja tiuskaisi: "Espanjan kuningattarella EI OLE JALKOJA!"

Myöskään Englannin kuningattarilla, tulevillakaan, puhumattakaan heidän sisaristaan ei missään tapauksessa ole tissejä! Ja vaikka olisi, ne ovat valtiosalaisuus! Ja nyt hovi on järkyttynyt, ja Middletonin perhe yrittää kaapia kokoon kunniansa sirpaleet.

Sic transit gloria mundi - paitsi PIPPALTA. Oooh....

✄ ✄ ✄ ✄ ✄

Hoideltuaan pari tšekkipelaajaa sairaalakuntoon Neuvostoliiton jääkiekkoilijakansansankari Artjuhin julisti, että peli Suomea vastaan käydään Suuren Isänmaallisen Sodan Voitonpäivänä, ja silloin venäläiset eivät koskaan häviä. Kun fasistiset suomalaiset taltuttivat hänet tavallisen kuolevaisen tasolle, ja kehtasivat vielä voittaa ottelun, valmentaja ilmoitti menevänsä hotelliin katsomaan elokuvaa Suuresta Isänmaallisesta Sodasta.

Venäläisten mielestä jääkiekko on siis sotaa. Kun näin on, Suomi voitti vissiin takaisin ainakin osan Karjalaa. Ja jos Kanada voittaa ottelunsa heitä vastaan, venäläiset katoavat tämän vuoden jääkiekkokartalta aivan samoin kuin Neuvostoliitto pari kymmentä vuotta sitten.

Honduras ja Salvador hoitelivat erään taannoisen jalkapallo-ottelunsa loppuun tankein. Mitä tekevät tässä tilanteessa venäläiset?

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista