maanantai 4. elokuuta 2014

Ette ikinä uskoisi


"Ainutlaatuinen dokumenttisarjamme Uskomattoman ihmeellinen luonto vie teidät nyt aivan uskomattomalle ja ainutlaatuiselle retkelle erääseen maailman vähiten tunnetuista paikoista, uskomattoman aimutlaatuiselle Tasmanian saarelle. Olen Pure Hoax, ystävien kesken vain pelkkä Poo, ja aion löytää maailman uskomattomimman ja ainutlaatuisimman eläimen, josta olen kuullut vihjeitä aboriginaaliystäviltäni. [Pukekaa tuo äijä nyt jumalauta edes alkuasukasvaatteisiin, ja käskekää sen sanoa jotakin!] "

"Matkani tänne oli uskomattoman hengenvaarallinen, mutta se sujui hienosti ainutlaatuisilla alkuasukaskanooteilla. [Eiks täällä muka ole alkuasukaskanootteja? No leikatkaa väliin kuvaa vaikka Havaijilta!] Olemme nyt Tasmanian rannikolla, ja matkamme vie syvälle viidakkoon, joka on uskomattoman vaarallinen. Siellä vaanii muun muassa kauhea tasmanianpiru, joka voi hotkaista ihmisen yhtenä suupalana! Vain harva ihminen on uskaltautunut tämän kaltaiselle retkelle! [Ovatko autot jo piilossa? Katsokaakin ettei kuvassa näy tietä!] Edessämme on nyt syvän viidakon villi puro uskomattoman syvässä kanjonissa, ja sinne laskeudun nyt ainutlaatuisen rohkeasti!"

"[Pitäkää nyt perhana tiukasti siitä köydestä! Ovatko kameramiehet alhaalla valmiita?] Olen nyt uskaliaasti laskeutunut tuon ainutlaatuisen uskomattoman puron rannalle, ja hyvin mahdollista on että olen ensimmäinen ihminen näkemässä tätä villeistä villeintä, ainutlaatuisen uskomatonta luontokohdetta! Moni on tänne varmaan ennen minuakin yrittänyt, muttei koskaan palannut... [Onko se täytetty elukka valmiina? Läiskyttelen tässä ensin vähän vettä, ja sitten annatte otuksen minulle!]"

"Hyvät katsojat, olen nyt omin käsin onnistunut pyydystämään tuon vain tarinoissa tähän asti esiintyneen uskomattoman ja ainutlaatuisen eläimen! En voi uskoa silmiäni, vaikka ne ovatkin ainutlaatuisen tarkat! Eläimellä on ikäänkuin linnun nokka! Sillä on majavan häntä, ja näin sen äsken, juuri ennen vangiksi joutumistaan  munivan munan! Tämä on ainutlaatuisen uskomaton hetki ihmiskunnan historiassa! [Se sipuli tänne jumalauta vähän äkkiä!] Silmäni kostuvat tänä historiallisena hetkenä, ja nöyränä otan vastaan teidän kunnioittavan ihailunne... Ei, ei, älkää toki minua ihailko, kiitos kuuluu aboriginaaliystävilleni!"

"Nyt, hyvät katsojat, tämän uskomattoman ainutlaatuisen eläimen on saatava nimi. Nimeän sen juhlallisesti majavanhäntänokkavesieläimeksi! Ei, vähän lyhyempi nimi olisi parempi, vaikkapa vesinokkaeläin! En tohdi kuvitellakaan, että sen tieteellisessä nimessä joskus olisi lajinnimenä hoaxiana..."

"Seuraavassa ohjelmassa menemme vielä ainutlaatuisempaan ja uskomattomampaan maailman kolkkaan! Ainutlaatuisen uskomattomat löytäretkemme jatkuvat! Pysykää kanavalla!"

Ainutlaatuisen uskomattomia, maailman ihmeellisimpiä luontodokumentteja katselleena uskaltauduin nyt kirjoittamaan synopsiksen seuraavaan dokumenttiin, ja lähetän sen toivorikkaana amerikkalaiselle kuvausfirmalle.

1 kommentti: