lauantai 9. helmikuuta 2013

Metsän poika - ilman pyssyy...


Olen joskus erehtynyt kertomaan, mitä mieltä itse olen huvimetsästyksestä. En tee sitä enää; olen saanut sen verran usein sen verran tylyjä kommentteja. Kiertäen voisin jotain kumminkin sanoa. Pidän kovasti Pum-sodasta, jota intissäkin harrastetaan. Vielä enemmän pidän Vinkki-nimisestä leikistä, joka kehittyneessä muodossaan on vielä sodankäyntiäkin hauskempaa. Tämän kunniaksi yllä oleva kuva haikuineen. Haiku on siis japanilainen runomitta, 5-7-5 tavua.

Ihailen kovasti ihmisiä jotka pystyvät tarkkaan ja täsmälliseen ryhmätoimintaan. Sen kunniaksi alempi kuva, jossa tankalainen voimistelunohjaaja huutaa ryhmälleen tankaksi (5-7-5-7-7 tavua):


2 kommenttia:

  1. Tuo alempi kuva on aivan ihana! Itsekö kokosit?

    VastaaPoista
  2. Itse toki. Vain taustakuva on vanhasta maalauksesta, ja senkin blurrasin sinne taustalle. Mutta kaikki muu on kyllä minun. Keräilen malleistani kaikkia ruumiinosia, ja olenhan jo niitä paljon käyttänytkin muissa kuvissa. Kiviaidan rakensin vanhojen kuvieni osasista, ja kukkaset irrotin yhdestä viime kesän ketokuvasta sen peitoksi. Layereita oli kaikkiaan noin pari kymmentä, joista kaikki eivät tulleet mukaan. Ja erilaisia taustojakin kokeilin monia.

    VastaaPoista