tiistai 19. heinäkuuta 2011

Elämme rikollisten maailmassa

Setä Murdochin joukkueen rikoshommat paljastanut toimittaja löytyi kuolleena. Setä Murder on tietysti syytön ja pahoillaan, eikä poliisillakaan ole mitään pahaa sanottavana setä Moriartyn mafiasta, kun kaksi lahjottua päällikköä jo saatiin uhratuksi "oikeuden" alttarille.

Ihmishenki on halpa, olipa sitten kysymys diktaattoreista, mafiasta tai suurliikemiehistä. Ainakin kaksi jälkimmäistä ryhmää pitää niinkutsuttujen demokraattisten valtioiden ja muiden yhteisöjen toimintaa huolellisesti silmällä. Tarkoitushakuinen media pitää huolen siitä, että emme saa tietää varsinaista totuutta siitä mitä todella tapahtuu. Näin ollen myös demokraattisten maiden ylläpitämä maailmanpolitiikka on sitä samaa roistojen touhua, sen rikollisempaa mitä enemmän niillä on nk. "etuja" valvottavanaan.

Aika synkältä näyttää maailman kuva. Kreikkaa johtaneet rikolliset hyötyivät toimistaan, ja kun heidän tuhojaan yritetään korjata, jotkut toiset rikolliset korjaavat potista ison osan. Jokainen lama on perimmältään syntynyt rikollisten toimien luhistumisesta. Nousukausi taas tarkoittaa sitä etteivät puuhat vielä ole kusseet kintuille. Ei ihme, että melkoisen suuri osa tämän päivän ihmisistä tuntuu hourulasta karanneilta.

3 kommenttia:

 1. Niinpä tuo näyttää, että muinainen James Bond- elokuva kävisi ihan toteen. Tosin ilman Jamesia, ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 2. Mitenkä se menikään se koulun historian tarina spartalaisesta nuorukaisesta, joka oli varastanut ketunpennun? Kantoi sitä vaippansa alla eikä tunnustanut, vaikka kettu järsi hänen mahanahkaansa. Ainakin meillä koulu antoi antiikin Kreikasta niin ihanteellisen kuvan, että nykyisiin konnuuksiin on vieläkin vaikea uskoa. Siihen ansaanko lankesi globaali talouskin?

  VastaaPoista
 3. Ja pankkiirit, varsinkin sijoituspankkiirit, saavat myöntämiensä lainojen mukaiset bonukset. Mitä isompi laina, sitä ruhtinaallisempi bonus. Jos me perisimmekin bonukset takaisin kun laina kusee?

  Ne ovat pieniä roistoja joulukaloisi, mutta jotain kuitenkin!

  VastaaPoista