sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Uuden Suomen nimimerkki puolustaa demarien tappamista

Norjan järkyttävää terroritekoa verkkolehti Uudessa Suomessa käsittelevän artikkelin ensimmäinen kommentaattori, nimimerkki 'Taha Islam' kirjoitti näin:

Eihän kyseessä ole aate, vaan pragmaattinen toimi. Jokainen tapettu demari tarkoittaa vähemmän uusien demarien synnyttäjiä.

Hän sai useita hyreksyviä kannattajia. Tällainen kirjoittelu on näköjään täysin sallittua tämän päivän julkisessa sanassa. Ankarien syytetoimenpiteiden suojelemia ovat Suomessa aivan toiset väestöpiirit kuin demarit.

Mainittu nimimerkki on tämän hetken pahimpia trollaajia. "Islam" hänen nimimerkissään lienee pelkkää hämäystä. Keskustelijat kutsuvat häntä myös nimellä Tomi. Tämän ilmeisen luonnevikaisen Tomin olisi syytä kysyä joltain imaamilta tai uskonoppineelta, edustaako hänen toimintansa jotenkin islamilaisia ihanteita. Arvaan vastauksen etukäteen.

7 kommenttia:

 1. Oli hyvä kun otit asiaan kantaa.
  Äärioikeisto on taas tullut esiin omalla karmealla tavallaan. Kyseessä ei ole yksittäinen hirmuteko vaan toimintamalli tuleville ääriryhmien sotureille.
  Aselakeja olisi edelleen kiristettävä ja ääriryhmien toimien tarkkailua tehostettava.
  Lakimuutoksia tarvitaan myös isojen yleisötapahtumien suojeluun.
  Lehtien päätoimittajat on saatettava vastuuseen kaikista joukkomurhia puolustelevista kirjoituksista.

  VastaaPoista
 2. On kyllä aika pöyristyttävää tuollainen.

  Sananvapauteen tietenkin vedotaan.

  Minusta kannattaisi vähän miettiä sanan "vapaus" todellista sisältöä.

  Se on kallis asia, sananvapauskin. Siihen liittyy erottamattomana liitännäisenä myöskin vastuu.

  Minua on pöyristyttänyt myös se, kun media on puhunut "äärikristitystä".

  Kristilliseen uskoon ei kuulu tappaminen missään muodossa. Viides käsky on aivan selkeä. Eiköhän se ollut paremminkin niin, että mikäli mahdollista ja teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tänään radiosta (Yle 1) kuultua:

  Toimittaja kysyy Oslon-kirjeenvaihtajalta:

  - Tänään järjestetään saarelta hengissä selvinneille jumalanpalvelus. Mistähän tässä on kysymys?

  VastaaPoista
 4. Kari, kirjeenvaihtajana olisin sanonut tuon vain uudestaan. Jos toimittaja vielä ihmettelisi, sitten olisivat sanat vähissä...

  Äijä, ei tappaminen kuulu kristinuskoon ei, mutta älä tuolla tiedolla turhaan vaivaa toimittajia. Heillä on kiire ja tärkeitä asioita toimitettavanaan.

  VastaaPoista
 5. Taha Islam on kirjoitellut myös ainakin hommafoorumille ja pakkotoistolle. Hän on näillä apologisoinut islamia pitkään ja hartaasti, tavalla, joka ei anna ymmärtää sanan islam olevan huumoria.

  Kyseinen nimimerkki koetti ilmeisesti parodioida Freddy van Wonterghemia.

  VastaaPoista
 6. No haaveilihan eräs plazalla blogiakirjottelevaki perussuomalaisten päähänamupmisella facebookissa ja omassa blogissa kouluaikaisten kiusaajiensa lapsien tappamista...

  VastaaPoista
 7. KR

  ja muutamien toimittajien suurin huoli on tuomion pituus!!!

  VastaaPoista