torstai 10. lokakuuta 2013

Taliban tappaa MalalanPakistanin Talibanin tiedottaja on ilmoittanut, että järjestö aikoo tappaa koulutyttö Malalan "vaikka sitten Britanniassa tai Yhdysvalloissa".

Ensimmäisen murhayrityisen syynä oli tytön blogi, jossa vaadittiin myös tyttöjen oikeutta koulutukseen. Nyt Taliban luettelee lisää syitä kuolemantuomiolle:

"Hän ei ole tehnyt mitään. Islamin viholliset palkitsevat hänet, koska hän on jättänyt islaminuskon ja muuttunut maalliseksi".
"Hän saa palkintoja, koska hän työskentelee islamia vastaan".

Nämä talibanit ovat surkeita pelkureita ja p*ssahousuja. He uskaltavat kyllä käydä pikkutytön kimppuun, ja silloinkin etäältä. Jokainen maailman koira on oikeamielisempi kuin he. Jokainen sika on heitä älykkäämpi, jokainen apina heitä kauniimpi.

Nämä talibanit ilmoittavat taistelevansa uskontonsa ja jumalansa puolesta. Jos heidän jumalansa todella vaatii tällaista, edellä sanottu pätee myös tähän jumalaan.

Kuka uskoo enää puheisiin "rauhanuskonnosta"? Todistustaakka on nyt muilla muslimeilla.

11 kommenttia:

 1. Kuka joskus on uskonut puheisiin rauhanuskonnosta? Ei ainakaan historia tue tällaista käsitystä.

  VastaaPoista
 2. Pitäisikö ilmoittaa nettipollarille vihapuheesta? Islam ON rauhanuskonto. Ongelma syntyy vain, jos muut eivät halua alistua islamin mukaiseen rauhaan.

  VastaaPoista
 3. http://edition.cnn.com/2013/07/17/world/asia/pakistan-taliban-malala/index.html
  Taliban on tänä vuonnakin jatkanut koulujen pommittamista, ja koulutyttöjen ja heidän opettajiensa tappamista. Vuoteen 2009 mennessä he olivat tuhonneet 170 koulua.

  VastaaPoista
 4. Rohkea tyttö, mutta käsittääkseni ei niin rohkea että olisi uskaltanut kritisoida erästä ihmisten käyttäytymisen tärkeimmistä vaikuttimista eli uskontoa. Jaskan kirjoitus hyvä tähän linkittää: http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2011/03/koska-olen-tytto.html

  VastaaPoista
 5. On Talibanin oma väite, että se edustaisi islamia. Kyse on vaikeihin yhteiskunnallisiin oloihin syntyneestä ääriliikkeestä, joka yrittää vain hakea legitimaatiota karmealle politiikalleen uskonnosta. Teemme raskaan erheen, jos annamme Talibanin mielessämme leimata 1,5 miljardia maapallon ihmistä sotaisiksi. Yhtä hyvin voisimme antaa IRA:n iskujen olla merkkinä siitä, että kristinusko ja sen 2 miljardia jäsentä ovat pahan ja sodan asialla.

  Väitteet ovat tietenkin naurettavan naiiveja. Islam ja kristinusko ovat molemmat loputtoman monipuolisia uskontoja, joissa on sijansa esimerkiksi mystikoille ja pasifisteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IRA eli Irlannin tasavaltalaisarmeija ei ole tunnustuksellinen kristillinen järjestö eikä ole koskaan ollutkaan. Kultakaudellaan sen ohjelma oli sekoitus irlantilaista ("feeniläistä") nationalismia ja marxilaisleniniläistä vallankumousromantiikkaa; sikäli kuin sen jargonissa ylipäätään oli jotakin katolisuuteen vivahtavaa, niin kyseessä oli puhtaasti etninen katolisuus, siis alkuperäiseen irlantilaisuuteen kuuluvaksi ajateltu puhtaasti koristeellinen elementti. IRA vertautuu ohjelmaltaan lähinnä baskilaiseen ETA:an ja vanhaan PLO:hon, jotka molemmat olivat kansallismielisiä ja vahvasti vasemmalle kallellaan; tuo viimeksi mainittuhan edusti palestiinalaista nationalismia ja sen toiminnassa oli mukana myös joitakin uskonnolliselta taustaltaan kristittyjä jäseniä.

   Mutta ohjelmallisesti kristittyjä terroristijärjestöjä on ollut äärimäisen vähän. Lähinnä tulee mieleen joku Daavidin Oksa (Waco, Texas), mutta sekin oli kaukana minkään valtavirtakirkon tunnustuksista. Oikeaoppisen islamin saldo tällä saralla on kertakaikkiaan aivan toista luokkaa, väitätte te hyväuskoiset myötäjuoksijat mitä väitättekin.

   Poista
  2. Täältä kaukaa lännestä käsin islam on valitettavan helppo nähdä uskonnollisena monoliittina ja unohtaa sen monisäikeisyys – se, kuinka erilaisia muotoja uskonto saa esimerkiksi Malesiassa, Intiassa, Syyriassa, Egyptissä, Turkissa tai Detroitissa.

   "Oikeaoppinen islam" on outo käsite, jolla ei ole vastinetta tosielämässä. Islamilla ei ole ylintä päättävää elintä, joka ilmaisee kantansa keskeisiin kysymyksiin ja jonka mukaan kaikkien muslimien (tai edes suuren osan heistä) tulisi toimia tai uskoa. Kaikki pohjaa Koraaniin ja sunnaan.

   Poista
  3. Sinänsä samaa mieltä siitä, että "islamilla ei ole ylintä päättävää elintä, joka" jne.

   Mutta tästä seuraa, että ei voida myöskään osoittaa, milloin joku islamilainen uskontulkinta (vaikkapa juuri terrorismiin kallistuva) olisi todella epäislamilainen. Kaikki pohjaa Koraaniin ja sunnaan, toisin sanoen ei mihinkään. Juuri tästä syystä sinun tapasi nähdä kristinuskossa ja islamissa jonkinlaista symmetriaa on täysin harhainen. Kirjoitin aiheesta jo aikoja sitten tällaisen jutun:
   http://palaneenkarya.blogspot.fi/2011/01/mal-umma.html

   Poista
 6. Samaa mieltä talibaneista, joskaan ne eivät koko islamia edustane.
  Matkoillani olen nähnyt muunlaistakin.

  VastaaPoista
 7. Tuon sanominen mitä Kari sanoit islamista on esim. Ranskassa ok - noilla argumenteilla ja väitteillä siellä s a a keskustella. Mutta sanopa tuo meillä julkisuudessa: sinut heitetään kaikesta ulos.

  Suomessa on nykyään ahdistavinta ja karmeinta tämä itsepetoksen hiljaisuus. Hesarin ja Ylen totuus on se mitä saa olla mieltä. Mielestäni ei edes Kekkosen aikana suhteessa Neuvostoliittoon ollut tällaista raukkamaisuutta ja omien mielipiteiden innokasta sensurointia. Ihmiset ovat kuin lumottuja hokemaan vääristynyttä suvaitsevaisuus-käsitystään. Jos edes luet Scriptaa ( maamme älyllisesti ehdottomasti korkeatasoisinta aikalaiskritiikkiä) olet rasisti ja fasisti?!?!

  Onko koskaan edes stallari-aikoina leimat olleet näin herkässä? Itse olen noin 50 v. mutta minua melkein pelottaa tämä nuorison ja establishmentin yksisilmäisyys ja vakaa "oikeamielisyys."

  Mutta Kari, kiitos rohkeudesta. Paha on pahaa, väkivalta on väkivaltaa, ei se silmät ja korvat sulkemalla muuksi muutu.

  t. taantumuksen äänitorvi

  VastaaPoista